Candy Bar

Candy Bar-ul a devenit in ultimii cativa ani un element central cand vine vorba de evenimente, fie in cadrul unei petreceri mari (nunti, botezuri), fie la petreceri mai restranse (aniversari, baby showers).
Popularitatea acestuia se afla intr-o continua crestere, deoarece este un element vizual foarte placut, dar si o gustare delicioasa pentru invitati.

 

Decorul

Aici puteti da frau liber imaginatiei, jucandu-va cu culori, personaje, gusturi si lumini.
Puteti opta pentru aceeasi culoare/culori ca si restul decorului de petrecere, contrast (de exemplu, daca alegeti un decor rose pentru petrecere, candy bar-ul se poate face in tonuri de albastru, violet, etc.) sau puteti apela la o explozie de culori pentru un efect wow.

Tematica

Tematica este de asemenea un aspect cu care va puteti juca si contura efectul dorit: de la o tematica indragita de copii (exemplu: Mickey Mouse, Ariel Mica Sirena, Minnie Mouse, Minions, etc.), pana la tematici alese chiar si de adulti (exemplu: fashion, greenery, floral, etc.), toate acestea va vor garanta o atmosfera de neuitat.

Prajiturile

Prajiturile din candy bar sunt la fel de importante ca si restul decorului. In acest sens, cateva din cele mai populare sunt cupcakes, marshmallows si cake pops.
Compozitia trebuie sa fie cat mai variata, de la ciocolata si vanilie, pana la arome fructate.
Toate prajiturile incluse in candy bar-urile noastre sunt realizate de un laborator profesionist, asa ca veti fi siguri de calitatea si prospetimea acestora.

Montaj + Strans

Candy bar-ul se amenajeaza cat mai aproape de inceperea evenimentului, iar aceasta necesita de obicei aproximativ 2 ore.
In functie de locatie, putem stabili dinainte aranjamentul mesei pentru candy bar si amplasarea elementelor incluse.

Pentru toate candy bar-urile oferite de Uber Cute, va asiguram si demontarea candy bar-ului GRATUIT. Aceasta se face in general a doua zi sau la cateva ore dupa terminarea evenimentului, astfel, invitatii se vor bucura de candy bar pe tot parcursul evenimentului.

Toate pachetele Candy Bar ofera GRATUIT urmatoarele:

 • consultanta
 • accesorii
 • vase
 • fata de masa

 

Extra!!

 • Candy Bar Tematic – alegeti una din variantele clasice, iar in functie de tematica, putem ajusta pretul. Spune-ne ce idee ai sau te putem ajuta noi!
 • Exemplu: Minnie Mouse, Minions, Ariel, Mickey Mouse, Frozen, etc.

Daca doriti un element extra-chic pentru evenimentul dumneavoastra, puteti alege unul din bar-urile de mai jos:

 • Pancake Bar
 • Burger Bar
 • Taco Bar
 • Appetizers Bar
 • Donut Bar

Alegeti din variantele de mai jos cea mai potrivita optiune sau pentru a afla mai multe detalii si rezervari sunati la numarul de telefon sau Whatsapp 0744.294.633 si 0766.622.983:

Numar invitati Pret (RON)
30 549
31 – 60 699
61 – 90 839
91 – 120 999
121 – 150 1119
151 – 180 1299

Formular de comanda