Serena Williams si Alexis Ohanian – Nunta sfarsitului de an

Anul 2017 a adus cu sine o multitudine de evenimente, printre care si nunta intens mediatizata dintre Serena Williams si Alexis Ohanian. Faimoasa tenismena si co-fondatorul Reddit si-au unit destinele pe 16 noiembrie, in New Orleans, iar printre invitati s-a aflat o lista lunga de celebritati: Kim Kardashian, Kanye West, Beyonce, Jay-Z, Ciara, Anna Wintour, LaLa Anthony si Kelly Rowland.

Spre deosebire de alte celebritati care au ales ca acest eveniment sa se desfasoare cu un numar minim de invitati si in mare secret, Serena si Alexis au ales o ceremonie fastuoasa, cu multi invitati si evident, mult lux.

Serena si-a dorit o nunta pe masura statutului ei, iar totul a fost planificat cu atentie, in spate stand o adevarata armata de organizatori, stilisti si artisti de prima clasa. Mentionam aici rochia de mireasa semnata Alexander McQueen si cel mai faimos organizator de nunti de la Hollywood – Preston Bailey. Invitatii au fost nevoiti sa se desparta de telefoane si aparate foto la intrare, drepturile exclusive ale nuntii fiind vandute revistei Vogue.


Serena Williams si Alexis Ohanian
Serena Williams si Alexis Ohanian

Serena a schimbat 3 rochii de mireasa pe parcursul evenimentului, iar in poza de mai sus o putem vedea pe prima dintre ele – semnata Alexander McQueen. Dupa cum precizam in articolul postat recent despre cele mai noi tendinte de rochii de mireasa, capele sunt foarte apreciate, fapt sustinut si de alegerea Serenei – o capa semi-transparenta foarte lunga, intesata de cristale.

Portret Oficial – Serena Williams si Alexis Ohanian

Serena Williams si milionarul Alexis Ohanian au impreuna o fetita de 2 luni – Alexis Olympia – care a avut o rochita superba in ziua cea mare!

Rochia fiicei Serenei

Nunta a avut loc in Centrul Contemporan de Arte din New Orleans (daca nu o vedeta, cine si-ar mai permite o nunta intr-un muzeu?:) ), iar tema – „Frumoasa si Bestia” a fost inclusa in detalii de la decor pana la melodia pentru valsul mirilor – faimoasa coloana sonora a desenului animat – „Tale as Old as Time”.

Decor la nunta Serenei Williams si a lui Alexis Ohanian

 

Invitatiile de nunta sunt si ele rupte din poveste, iar marturiile – trofee de tenis – constituie tusa personala a Serenei.

Invitatia de nunta – Serena Williams si Alexis Ohanian
Marturii de nunta
Marturii de nunta

 

Printre domnisoarele de onoare ale Serenei s-a aflat si sora ei mai mare, Venus Williams – o tenismena la fel de renumita.

Bridesmaids
Domnisoarele de onoare

 

Ce ne place la nunta celor doi este ca desi luxoasa si eleganta, regasim destul de multe elemente care se pot reproduce cu usurinta, si cu un buget mai restrans. De exemplu: Candy Bar-ul si Doughnut Bar-ul, care arata absolut delicios:

Doughnut Bar
Doughnut Bar
Candy Bar
Candy Bar
Detalii din outfitul mirelui
Detalii din outfitul mirelui

Serena si Alexis au avut si un photo booth – in care toti invitatii si-au facut poze dupa petrecere. Mai jos, mireasa si sora ei mai mare, Venus:

 

Ce parere ai despre nunta dintre Serena Williams si Alexis Ohanian? Impartaseste-ne parerea ta intr-un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *